BENGİ kapsamında okuma saatimiz devam ediyor.

2/A Sınıfı öğrencileri ingilizce öğretmenimiz Yağmur SARITAÇ ile birlikte ''Cup Game'' etkinliği yaptılar.

BENGİ Kapsamında Okulumuzun güzel bir projesi olan ''Geleneksel Meyve Günleri'' devam ediyor.

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif  ERSOY´u anma günü etkinlikleri kapsamında 1/B sınıfı öğrencileri El Baskısı yaptılar.

Okulumuz 4/B Sınıfı öğrencileri İngilizce Meslekleri güzel  bir etkinlikle öğrendiler.

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı'nı Ezbere Güzel Okuma Yarışması'na okulumuzu temsilen 1.Sınıflardan Buğlem KESKİN, 2,3 ve 4'üncü Sınıflardan Batuhan KAPLAN katıldılar. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sivil Savunma Haftası kapsamında, okulumuzda Sivil Savunma bilincini oluşturmak amacıyla tatbikat yapıldı. Siren çalınarak, öğrencilerin okul binasını güvenli bir şekilde, en kısa sürede boşaltılması sağlandı.

Şbt

İngilizce öğretmenimiz Yağmur SARITAÇ 3/B sınıfı ile ''Home Dice'' Etkinliği yaptılar. Öğrencilerimiz hem eğlendiler, hem öğrendiler.