Okulumuz 3/C Sınıf Öğretmeni Gülay YILMAZER'in yürüttüğü

eTwinning Projesi Bendeki Sen Projesi Empatili Masallar Diyarı etkinliği için TIKLAYINIZ

May

e Twinning "Sihirli Parmaklar" Projesi kapsamında öğrencilerimizin kanaviçe çalışmaları

May

Okulumuz 3/C Sınıf Öğretmeni Gülay YILMAZER'in yürüttüğü eTwinning Bendeki Sen Projesi kapsamında Proje paydaşları Empati adında şarkı yazıp bestelediler.

May

E Twinning Sihirli Parmaklar Projesi kapsamında tüm öğrencilerimizle birlikte Ramazan Bayramını kutladık

May

E Twining Sihirli Parmaklar '' 9 Mayıs E Twinning Günü '' çalışması için TIKLAYINIZ

May

Mimar Sinan İlkokulu BİGEP Projesi "Hayal Et Peşinden Koş"

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının  97. Yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz ana sınıfı öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında çeşitli etkinlikler yaptılar.

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında tören düzenledik. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalara katılan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Okulumuz 2/B öğrencileri öğretmenleri Nadire Nilgül GÜRER ile birlikte ''AHŞAP ATÖLYESİ ETKİNLİĞİ'' yaptılar.

Okulumuz 3/A Sınıfı öğrencileri İngilizce öğretmenimiz Yağmur SARITAÇ ile birlikte ''My City'' etkinliği yaptılar.

BENGİ kapsamında okuma saatimiz devam ediyor.

2/A Sınıfı öğrencileri ingilizce öğretmenimiz Yağmur SARITAÇ ile birlikte ''Cup Game'' etkinliği yaptılar.

BENGİ Kapsamında Okulumuzun güzel bir projesi olan ''Geleneksel Meyve Günleri'' devam ediyor.

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif  ERSOY´u anma günü etkinlikleri kapsamında 1/B sınıfı öğrencileri El Baskısı yaptılar.