2022 yılı ülke genelinde ''Tatbikat Yılı'' olarak belirlenmesi nedeniyle, 4 Mart tarihinde okul olarak Tahliye Tatbikati yaptık. 28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında okulumuz öğrencileri hazırladığı programı sundular.

eTwinning Kaliteli Yaşam Broşürümüz

Okulumuz 3/C Sınıfı , Sınıf Öğretmenleri Ayla Müşerref ATEŞ  liderliğinde

Kaliteli Yaşam  isimli eTwinning projesine katıldı.

Türkiye Azerbeycan ve İtalya'dan ortakları bulunan projemizin öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile okulumuzda tören düzenledik.

Tüm Öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Ebediyete uğurladığımız ancak sonsuza kadar kalbimizde yaşayacak olan  Cumhuriyetimizin kurucusu İstiklal Savaşımızın başkomutanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü şükran ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 98. Yıl Dönümünü Anasınıfı öğrencilerimiz yaptıkları pano çalışması ile sergilediler.

Kas

Anasınıfı öğrencilerimiz  son bahar çalışması yaptılar

Kas

Anasınıfı öğrencilerimiz milli değerimiz ve yöresel ürünümüz olan zeytini ağaçtan toplayıp tuzlama zeytin yaptılar.

Kas

Cumhuriyetimizin 98. Yıl Dönüünü coşku ile kutladık.

Vatanımızı düşmanlardan kurtaran ve bizlere bu güzel vatanı bırakan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde başlayan ve öğrencilerin akademik başarılarına katkı sağlalayacak olan kitap okuma etkinliği başladı.

2021 -2022 Eğitim Öğretim yılı yüz yüze ve tam zamanlı olarak başlıyor.

4 ve 5 Sınıfların Başvuracağı Deneyap Atölyeleri Uygulaması için TIKLAYINIZ

Haz

OKULUMUZDA AÇILACAK OLAN TELAFİDE BENDE VARIM ETKİNLİKLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Müzeyyen KARADAYI YANIK tarafından yürütülen