BALIKESİR / EDREMİT - Mimar Sinan İlkokulu

Mimar Sinan İlkokulu

Cennetayağı Mah. Işık Yolu 701.Sok. No19 Edremit/BALIKESİR
Vizyon
Öğrencilerimizi;değerlerini tanıyan, kendine güvenen bireyler olarak, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve hayata hazırlamaktır.
Misyon
Kültürümüzün ve bilimin ışığında, öğrencilerimizi bilgi beceri ve yetenekleri ölçüsünde donanımlı olarak geleceğe hazırlayan bir kurumuz
Başarılar
Okulumuz açıldığı günden bu zamana kadar bir çok başarıya imza atmıştır.Proje bazında 2009-2010 eğitim öğretim yılında ;Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi´nde başarılı okul olarak seçilerek çevre dostu okul bayrağı ile 2011-2012 eğitim öğretim yılında Beyaz Bayrak Projesi ile Beyaz Bayrak ve Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesi Mavi Gök Yeşil Yaprak bayrağı ile ödüllendirilmiştir. 2012-2013 eğitim öğretim yılında ise Beslenme Dostu okul Projesi ve TKY ödül Sürecine başvuruda bulunmuş,sürecin sonunda İl 2.si olmuştur. Okulumuz ayrıca il çapında her yıl düzenli olarak yapılmakta olan 09-15 Mayıs tarihleri arasındaki İl Emniyet Müdürlüğü’nün Karayolları Trafik Haftası yarışmalarında Slogan ve şiir alanında il 2.liği kazanmıştır. Yine okulumuzun ilçe çapında girmiş olduğu yarışmalarda bir çok ödülü bulunmaktadır.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Doğal Gaz - Kaloriferli
Ulaşım sourunu bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Cennet Ayağı Mah.Işık Yolu No:19 Edremit/Balıkesir Bina Kodu:20313506 Adres Kodu:1086785431
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe Merkezi´nde ve yeni yerleşime açılmış olan Cennet Ayağı Mah.sınırları içerisinde Işık Yolu Caddesi´ndedir.