MİMAR SİNAN PAZARI 14 ARALIK PERŞEMBE GÜNÜ AÇILIYOR

Okulumuzda bu yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” etkinlikleri kapsamında  "Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı. Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz." sloganıyla yerli ürün üretmenin ve tüketmenin önemini anlatmak, farkındalığı  arttırmak,  okul, öğrenci ve veli işbirliğini geliştirmek,  çevre bilincini kazandırmak,   hijyen kurallarına dikkat ederek sağlıklı doğal ürünler üretme, satış  ve tüketmenin önemine dikkat çekmek, kurulacak pazarda bizzat satış ve alış veriş yaparak, meslek bilinci ve tüketici bilinci oluşturmak amacıyla “Mimar Sinan Pazarı” kuruluyor. Öğretmen, öğrenci  ve velilerimizin katkılarıyla açılacak olan pazarımızda Elma, Mandalina, Muz, Havuç, Zeytin Ürünleri, Bal  ve  Kuruyemiş gibi ürünlerinin bu pazarda öğrencilerimiz tarafından satışının yapılması üzerine kurgulanmış bir etkinlik olacaktır. Temel amacımız öğrencilerimizin yaşantı yoluyla öğrenmelerine zemin hazırlamaktır. 14 Aralık 2023 Perşembe Günü Saat 11:45 de Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Kutlama Etkinliğimize ve Pazarımıza sizleri bekliyoruz.

10-12-202310-12-202310-12-2023

Yayın: 10.12.2023 - Güncelleme: 10.12.2023 11:49 - Görüntülenme: 169