T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / EDREMİT - Mimar Sinan İlkokulu

İÇİMİZDEKİ YAZARLAR ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYOR

Yarışmaya katılan sekiz öğrenci yazarımız, okulumuzdaki tüm sınıflarımızı ziyaret edecek,  kendilerini ve yazdıkları hikayeleri tanıtıp, hikayelerini  öğrencilerimize okuyacaklar.  Dört gün boyunca gerçekleştirilecek etkinlik sonrası hikayeleri Mimar Sinan Çocuk Gazetesi Özel Sayısında yayınlanacak.

“Dilimizin Zenginliği” Projesi kapsamında  Dede Korkut Tarzı Hikaye Yazma Yarışmasına katılan tüm öğrencilerimiz tebrik ediyoruz.  Bir birinden güzel hikayeler yazarak güzel çalışmalara imza attılar. Dereceye giren öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz. Balıkesir ili genelinde düzenlenen yarışmada okulumuzu   birinci seçilen Toprak ENGİN temsil edecektir. Kendisini kutluyoruz.

Yarışmaya 8 öğrencimiz katıldı. Bu öğrencilerimizin yazdıkları bu hikayeler okul panopuzda sergilenmektedir.

Ayrıca projemizi biraz daha zenginleştirmek amacıyla bu öğrenci yazarlarımızı yazdıkları hikayelerini sınıflarımızda tüm öğrencilerimizle buluşturmak, kendilerini ve hikayelerini tanıtmak,  hikayelerini okumak  ve karşılıklı söyleşi yapması şeklinde etkinliklerle zenginleştirilmesi  ve “Mimar Sinan Gazetesi Özel Sayısı”  çıkarılması şeklinde gerçekleştireceğimiz etkinliğimize  “İÇİMİZDEKİ YAZARLAR” adının verdik.

·        “İçimizdeki Yazarlar”  12-15 Şubat 2024 Tarihleri arasında  tüm sınıflarımızı ziyaret edeceklerdir.

·        Yazarlarımız sınıf ziyeretlerini belirtilen günlerde 1/A Sınıfından başlayarak 4/B sınıfına kadar tüm sınıflarımızı ziyaret edeceklerdir. Ziyarette  kendilerini ve hikayelerini tanıtacaklar,  arkadaşlarına okuyarak karşılıklı söyleşi gerçekleştirilecektir.

·        Ziyaretler 3. Ve 4. Ders Saatlerinde gerçekleştirilecektir.  Her yazarımızın süresi  en fazla 8 dakika olacaktır.  

·        Yazarlarımızın eserleri dijital ortamda Word belgesi olarak okul yönetimine teslim edilecektir.

İÇİMİZDEKİ YAZARLAR ARKADAŞLARIYLA BULUŞUYOR ETKİNLİK TAKVİMİ  

 PAZARTESİ

12/02/2024

SALI

13/02/2024          

ÇARŞAMBA

14/02/2024

PERŞEMBE

15/02/2024

Toprak ENGİN

 

Fatma İkra GÜNGÖR

Mehmet Ali ŞEN

Melis Naz KARAKAŞ

Okyanus EKİZ

Azra ATEŞ

Umut Çınar YILDIRIMKAVAK

Yağmur KARA

 

11-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.02.2024 - Güncelleme: 11.02.2024 20:24 - Görüntülenme: 36
  Beğen | 0  kişi beğendi