BALIKESİR / EDREMİT - Mimar Sinan İlkokulu

DEĞERLERİMİZ YAŞIYORUZ -ÖĞRENCİMİZ KUMBARASINI BAĞIŞLADI

DEĞERLERİMİZİ YAŞIYORUZ Minicik bedenlerinde kocaman yürekleri olduğunu ortaya koyan öğrencilerimizden örnek davranışlara bir yenisi eklendi. 2-C Sınıfı öğrencimiz Eylül Bilgin kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını okulda ihtiyaç sahibi arkadaşlarının ihtiyaçlarında kullanılmak üzere bağışta bulunarak öğretmeni ve okul idarecilerini duygulandırdı. Öğrencimizin kumbarasın okul müdürü ve öğretmenlerinin huzurunda açılan öğrencimizin harçlıklarından yapmış olduğu birikimlersayıldı ve tutanak altına alını. Kumbarasını bağışlayan öğrencimiz yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergileyerek değerlerimizi yaşadığımızı bir kez daha ortaya koydu. Okul müdürümüz İsmail Damar Ramazan ayının ruhuna yakışan bu davranışından dolayı öğrencimizi ve öğretmeni Mustafa Tunçer’i tebrik ederek öğrencimizin ailesine teşekkür etti.

17-03-202417-03-202417-03-202417-03-2024

Yayın: 17.03.2024 - Güncelleme: 17.03.2024 12:27 - Görüntülenme: 44